حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، خانواده را مهمترین منشأ شکل گیری آموزههای دینی دانست و اظهار کرد: خانواده یکی از ارکان اساسی جامعه است و اهمیت آن به حدی است که اسلام بیشترین سفارش را به تشکیل و حفظ خانواده داشته است.
وی با بیان اینکه قرآن خانواده را مکانی برای آرامش و آسایش اعضای آن میداند و تعالی و پیشرفت فرد را در تشکیل خانواده می بیند، افزود: اگر خانواده، خانواده ای قرآنی باشد می تواند زمینه تعالی را برای اعضای آن مهیا کند، حفظ حریم در خانواده های قرآنی از برکات کتاب الهی است.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه خانواده از نظر اسلام از بروز مشکل و اختلاف احتمالی مصون نیست، ادامه داد: در اختلافی که یک خانواده اسلامی درگیر آن میشوند، حریمها شکسته نمیشود و افراد پس از فرو نشستن هیجانات به دنبال حل مشکل و اصلاح رفتارهای نامناسب خود هستند.
حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به رهنمودهای اسلام به عنوان مکتبی انسانساز در راستای تحکیم بنیان خانواده، عنوان کرد: دین مبین اسلام بیشترین عنایت را به تکریم، تنزیه و تعالی خانواده دارد و این نهاد مقدس را کانون تربیت، مهد مودت و رحمت میشمرد.
سعادت جامعه منوط به صلاح بنیان خانواده
وی با بیان اینکه سعادت و شقاوت جامعه انسانی منوط به صلاح و فساد بنیان خانواده است، گفت: هدف از تشکیل خانواده تامین نیازهای مادی، عاطفی و معنوی انسان از جمله دستیابی به سکون و آرامش معرفی می باشد ما باید به بعنوان یک شیعه بصیرت لازم را داشته باشیم و جاهایی که رخنه در دین به وجود میآید و شیطان از این رخنهها وارد میشود را بپوشانیم.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گیلان با اشارهبه مسئولین حساس علما و روحانیت در این زمینه، یادآور شد: یکی از مهمترین اولویت های فرهنگی زمان ما مسئله خانوادههاست که اگر خانواده پاشیده شود، دیگر تربیت سرباز امام زمان(عج) امکان ندارد فضای خانه باید فضای ذکر و یاد خداوند باشد و غفلت از خدا در آن راه نداشته باشد.
حجت الاسلام گلمیرزاده با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند «امروز خانواده و حفظ و حراست از آن باید در اولویت کارهای فرهنگی قرار گیرد»، بیان کرد: توطئه های دشمنان برای از بین بردن نهاد مقدس خانواده در کشورهای اسلامی و خصوصا مرکزیت اسلام است.
وی با ابراز ناراحتی از اینکه والدین به همه نیازهای مادی فرزندانشان توجه دارند، اما به کمبودهای اخلاقی و معنوی آنان حساسیت ندارند، گفت: تربیت دینی و شیعی فرزندان در گرو حفظ بنیان خانواده است؛ امروز نوک تیز پیکان دشمن با جذابترین ابزارها به طرف خانوادههاست، خانوادههای مسلمان در خصوص واجبات دینی مانند حجاب، نماز و سایر ضروریات دین هیچگونه کمکاری و سهلانگاری نداشته باشند و محکم و استوار به انجام تکلیف بپردازند.